Foto van een Ford 7610 met Kuhn PZ 270 F en Vicon CM 298. Foto is geplaatst door DualPower op 16-06-2017 om 12:58:00, met 7 reacties.

Ford 7610

DualPower
Foto van een Ford 7610 met Kuhn PZ 270 F en Vicon CM 298

Reacties

+1
jan-reitsma
Top combi!
+1
Daanfordje
Super combinatie! Bevalt dit goed? Met zo'n 4cil 2wd, kan je vooras dat goed hebben zo eigenlijk?
+1
jan-reitsma
@Daanfordje Het is een Ford he 😉 Frontmaaier is niet zo zwaar en als je 4 wd beschikbaar hebt gebruik je het toch ook niet altijd met maaien?
+1
Daanfordje
@jan-reitsma dat klopt, maar ik bedoel meer dat die vooras zwaarder is, wij hebben jaren met een 7810 met voor 3m en achter 2,60 gemaaid, ging super, nu vanwege de overstap naar krone met kneuzers met de 6030 gaan maaien! De grijze had het snel warm met die maaiers, omdat er een kleinere radiateur in staat nu ivm de front pto.
+2
jan-reitsma
@Daanfordje Ja zo klopt ja. Ik denk dat je hier inderdaad niet een te zware maaier aan moet hangen. Beetje comfort en een makkelijke versnellingsbak is ook wel handig met het maaien natuurlijk
+1
DualPower
@Daanfordje Ja hoor dat gaat probleemloos. Dit is een 2,7m maaier zonder kneuzer dus zo heel zwaar is hij niet.

Wel moeten ook wij met 5,7m werkbreedte de temperatuur in de gaten houden want in een zware snede krijgt hij het warm. Dus na elk perceel even de grille weer schoonwapperen 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!