Fendt 411 voor de roze rooier.Tulpen rooien.. Foto is geplaatst door robin07 op 17-06-2017 om 20:16:01, met 7 reacties.

Fendt 411

robin07
Fendt 411 voor de roze rooier.

Tulpen rooien.

Reacties

MaxxuM4ever
@Fendt_John Deere nieuw account?

Hoe lijkt het met de tulpen zo op het eerste gezicht? Ik zie hier in de Wieringermeer, Niedorp ook de eerste voorzichtig beginnen
robin07
@MaxxuM4ever @Fendt_John Deere is mijn neef. De opbrengst van de verona's die wie hier aan het rooien waren viel wel tegen.
Fendt_John Deere
@MaxxuM4ever
Ik was die dag de chauffeur van de John Deere, die is te zien op de achtergrond bij de wagen. Dit jaar zijn de tulpen vroeger afgestorven door die warme dagen afgelopen tijd.
fendt818vario
De Strong Gold van vandaag waren weer heel best. Het is een beetje wisselend, de oogst.
MaxxuM4ever
@fendt818vario die waren dan mooi op tijd, ik dacht dat die meestal een beetje op het eind van het seizoen gerooid horen te worden
fendt818vario
@MaxxuM4ever De Strong Gold onder plastic vandaan bedoel ik. Dat klopt dat we de normale wat later rooien. Bij de Leen vd Mark is de opbrengst normaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 411 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!