Foto van een Zelfbouw Oprijwagen. het begin is er! Er zat een brede as onder over de hele breedte waardoor hij niet lekker achter de trekker lag met bochten etc wat we mu aan het veranderen zijn naar

Zelfbouw Oprijwagen

jannie2001
Foto van een Zelfbouw Oprijwagen. het begin is er! Er zat een brede as onder over de hele breedte waardoor hij niet lekker achter de trekker lag met bochten etc wat we mu aan het veranderen zijn naar een 2 asser met lage wielen onder de bak. De bak word nog weer vebreed aan die kokers die aan de oorspronkelijke bak zit met een profiel er langs waar de planken ook in komen te liggen over de breedte. De construstie is nog niet helemaal klaar hoor mensen maar na verwachting gaat hij alleen gebruikt worden voor hooi. De buizen voor en achter worden nog afneembare hooihekken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Oprijwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!