Same Centauro 65 met Atlas 512. Was 35 jaar geleden mijn eerste kraan. Ik heb de kraan toen zelf op deze trekker gebouw en er nog jaren mee in de verhuur gezeten. Stond te koop en heb hem weer terug

Same Centauro 65

wim-same
Same Centauro 65 met Atlas 512. Was 35 jaar geleden mijn eerste kraan. Ik heb de kraan toen zelf op deze trekker gebouw en er nog jaren mee in de verhuur gezeten. Stond te koop en heb hem weer terug gevonden in België. Er moet wel veel aan gebeuren. Motor loopt ook niet meer.

Reacties

mklok
Kubota als sleepkraan gebruikt?
wim-same
@mklok Dat heb je goed. De Kubota als sleepkraan gebruikt. De arm weer voorop leggen, Poten omhoog trekken. toen uit het gras en de auto op.
Zelfs met een autolaadkraan had je er niet bij gekend.
Fendt926Driver
Mooi wim. mijn zoon wil ook heel graag mijn eerste 615 weer terug kopen. maar die is wel een stukje duurder voor zo erbij. hij weet al wel waar de trekker staat.
jou kennende wordt die het pronkstuk van de verzameling en ga je hem helemaal restaureren
wim-same
@Fendt926Driver Eerst alles eens draaiende en lekvrij maken. met het transport klaar maken van de kraan heeft hij wel wat olie gelekt, maar ik heb nog niet gekeken waar dit vandaan kwam. De trekker verwacht ik geen problemen, maar eerst alles nakijken vóór ik hem ga proberen te starten.
mklok
@wim-same toch handig als je zo'n vrachtwagen heb.
wim-same
@mklok Dat heb je heel goed Marco. de iets over bemeten vrachtwagen heeft wel een doel hoor. zo mag ik tenminste wat laden en wat trekken. nu nog een autolaadkraan Marco, maar ja , de keuringen.
+1
1046
Een blijvertje dus
+1
wim-same
@1046 Ik den het wel Marco. eerst alles en draaiend maken.
+1
valmet6400power
Mooi verhaal! Wel raar om "jouw" trekker terug te vinden en te zien hoe anderen hem behandeld hebben in al die jaren lijkt me!
wim-same
@valmet6400power eigenlijk is hij best wel heel goed behandeld. Meestal vind je ze nooit meer terug.
+1
1046
Altijd mooi zoiets. Weet er alles van
a3vandiejen
Echt schitterend Wim, in de vakantie maar weer een keer komen kijken.....
wim-same
@a3vandiejen Ik moet nu nog 2 weken werken, dan heb ik vakantie
a3vandiejen
@wim-same Ik moet aankomende week nog werken, bel nog wel als het zo ver is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Centauro 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!