Foto van een Fendt 1050. Foto is geplaatst door ronaldclaas op 17-07-2017 om 22:08:41, met 9 reacties.

Fendt 1050

ronaldclaas
Foto van een Fendt 1050

Reacties

T.Tanis
Blunk is dit volgens mij
Marnixw
@T.Tanis Dit is zeker weten Blunk. De gele velgen en het Jogi nummer op de deur is waar Blunk mee rijdt. Ze hebben trouwens 2 1050's.
T.Tanis
@Marnixw Oké ik dacht dat ze er 1 van hadden. Hoe veel trekkers hebben die wel niet? Ik vind het een prachtig mooi bedrijf👌
ronaldclaas
@T.Tanis Het aantal trekkers en hakselaars is bijna niet meer te tellen. Inmiddels sowieso 3 1050's.
Marnixw
@ronaldclaas Het is een mega bedrijf met 9 vestigingen meen ik. Ik las een artikel dat ze twee 1050's afgeleverd kregen. Een derde zou me ook helemaal niet verbazen. En ze zullen er werk genoeg voor hebben!
T.Tanis
@Marnixw zo dat is zeker een mega bedrijf. Dan praat je wel over een paar 100 man personeel. Blijft mooi die fendt met deze kleur velgen
Marnixw
@T.Tanis Ja, ik vind die combinatie ook erg mooi. Van mij mag dat wel een limited edition schaalmodel worden 😄
Ik zit nu net even op de site te kijken. Ze hebben nu rond de 180 vaste chauffeurs in dienst. en rond de 220 trekkers rijden... Daarnaast dus ook nog 😀 Ze hebben zelfs een eigen merchandise-lijn. hahaha.
Janssens & co
Wat een beest👹

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 1050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!