ploegen met mijn MF 135  met gebogen vooras aan het ploegen met een MF44 ploeg. we hebben andere set wielen erop liggen met Vredestein landbouw banden ideale banden voor ploegen.

Massey Ferguson 135

Ploegen met mijn MF 135 met gebogen vooras aan het ploegen met een MF44 ploeg. we hebben andere set wielen erop liggen met Vredestein landbouw banden ideale banden voor ploegen.

Reacties

hooidonk
Dat is nog eens mooi werk!

Kan hij hem makkelijk aan?
Dit is wel de uitvoering met de rechte vooras zo te zien?
GerbenMF135power
Ja trekt em zat en is een kromme vooras lijkt zo omdat wij grotere banden er voorop hebben
hooidonk
Okee, inderdaad verkeerd gezien.
Tilt hij de ploeg ook goed?

Ben je hem aan het opknappen, gezien het grijze dashboard?
GerbenMF135power
Ja ploeg is een eitje trekketje word nog altijd goed gebruikt der zelfs een 6 elements krone schudder er in gehad en der hangt 200 kg voorin, de lak word een beetje slecht hij is vooral daar deraf gegaan maar de lak is al meer dan 40 jaar oud dus mag ook wel un keer haha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!