Foto van een John Deere 9520RX  , Canada 29-06-2017 bij de Hutterite kolonie. Ze hadden 3 van deze John deeres.

John Deere 9520R

oldtimergek
Foto van een John Deere 9520RX , Canada 29-06-2017 bij de Hutterite kolonie. Ze hadden 3 van deze John deeres.

Reacties

+1
mdoornekamp
Goeie smaak hebben ze daar.
930triplemaaier
@mdoornekamp als je een hutterite kolonie in de buurt hebt zitten moet je helemaal niet zo blij zijn. want die lui kopen vaak al het land wat los en vast zit
mdoornekamp
@930triplemaaier ok die doen alles groot dus
930triplemaaier
@mdoornekamp ja er zijn kolonies die meer dan 10000ha bewerken.
maar al het geld wat ze verdienen gaat weer in de grote pot. Ook heeft elke kolonie hun eigen school kerk en begraafplaats.
Ik ben toen ik in canada werkte op meerdere kolonies geweest wezen sleepslangen en ook een keer flinke pech gehad. Toen waren ze wel weer heel behulpzaam en mochten we gebruik maken van de werkplaats.
Opvallend was ook dat ze in geen 1 trekker een radio hadden maar wel een mobilofoon terwijl mobiele telefoons alleen gebruikt mogen worden als ze op stap gaan buiten de kolonie
mdoornekamp
@930triplemaaier ok. Beetje net als vroeger dus.
hermanjohndeere
@mdoornekamp klopt. Hutterites zijn ook helemaal zelf voorzienend kwa eten. En als de kolonie te groot word maken ze we weer 2 van. En het materiaal is meestal super strak voor elkaar.
oldtimergek
@hermanjohndeere en ze verkopen hun spullen rechtstreeks aan de consument. Ze mijden de tussenhandel.
930triplemaaier
@hermanjohndeere de werkplaatsen die ze hebben zijn ook opgeruimd en goed voorzien van gereedschap.
de meeste Kolonies splitsen op zodra ze rond de 200 leden hebben.
Wist je dat ze koeien alleen maar mogen dekken met behulp van stieren niet door ki? en bij varkens alleen met beren?.Kolonie waar ik ben wezen sleepslangen was daar niet zo blij mee omdat daar iemand al een keer aangevallen was door een stier.
hermanjohndeere
@930triplemaaier ja klopt. Zelf ook bij een kolonie aan het hakselen geweest. En op de snelweg pik je de vrachtwagens er zo tussen uit die glimmen altijd. De kolonie waar ik was waren al wat nieuwerwetser. Die hadden wel gewoon iphone's en merk zonnebrillen. En inderdaad een werkplaats waar je U tegen zegt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9520R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!