Foto van een Massey Ferguson 1805. Foto is geplaatst door Arielandini  op 28-08-2017 om 19:00:24, met 13 reacties.

Massey Ferguson 1805

Arielandini
Foto van een Massey Ferguson 1805

Reacties

+1
David Bakker
Dat is die van v d riet , lijkt wel , die staat te koop zag ik
Arielandini
@David Bakker ja klopt is vd riet en hij staat te koop 👍🏻
+1
David Bakker
De prijs zal ook wel behoorlijk zijn , ik daar nog ingezeten in 2003 toen ging daar naar een 1200 kijken . volgens hun was deze ooit nieuw in Europa verkocht .
Arielandini
@David Bakker ze zijn ook verschrikkelijk duur bij deze type kan je ook met een catepillar motor of een perkins krijgen
Fendt926Driver
@David Bakker deze trekker is nieuw verkocht bij een loonwerker in buurse.
Vollenbroek_Lars
@Fendt926Driver welk loonbedrijf moet dat geweest zijn dan Bomkamp, Wissink, Hummelink. Schröer lijkt me niet die rijdt altijd al John Deere.
Fendt926Driver
@Vollenbroek_Lars gerrit van de riet heeft het er wel een keer bij genoemd een jaar of 10 geleden toen ik met hem in gesprek kwam over deze trekker. je moet ook denken aan bedrijven die 40 ??? jaar geleden aktief waren in buurse met grond werken.
Fendt926Driver
@David Bakker prijs hoeft niet duur te zijn. Net toen de melkprijs slecht was kreeg ik een aanbieding voor een loop en een sloop 1805 uit amerika voor 6000 euro.
Kwam transport naar nederland in zee container nog bij

Kon het toen net niet betalen anders had ik een knik trekker gehad.

Kan jou mijn contact in amerika wel geven. Kun je altijd nog kijken als er een los komt....
David Bakker
@Arielandini deze ware alleen te koop met een CAT motor geen Perkins .het punt was wel dat die motoren niet zo goed waren . In de White kniktractoren zaten ze ook . sommige hebben de motor vervangen door een cummins .
Arielandini
@David Bakker oo ja dat was het ik zat al te twijfelen
David Bakker
@Fendt926Driver ik heb geen interesse in zoon trekker. Ik heb daar de ruimte en geld niet voor .en de 1200 die ik nu heb is ook handiger.
+1
Fendt926Driver
@David Bakker ok. Ook prima. Het lijkt mij heerlijk om zo iets te hebben. Zou hem denk ik wel omkatten naar een fendt kleur en uitvoering

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1805 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!