Foto van een Schlüter Super 3000 TVL. Foto is geplaatst door Schluterfan op 02-10-2017 om 20:15:53, met 14 reacties.

Schlüter Super 3000 TVL

Schluterfan
Foto van een Schlüter Super 3000 TVL

Reacties

schluterman
Mooie super
olro 61
Mooie foto! Deze heeft zeker recent nieuwe wielen gekregen? ik heb tot nog toe allen de 3000 op beige velgen gezien. Mooi zo'n 3000 eens aan het werk te zien!
+2
Schluterfan
@olro 61

In Freising reden er verschillende 3000's in de demo's mee, 3 Supers en 1 Profi Trac.

Zo recent liggen de banden er niet onder denk ik, heb ooit ergens een foto op Facebook van deze voorbij zien komen. Ik vond het toen nogal uit het verband getrokken, maar toen ik hem aant werk zag, dan vond ik het in werkelijkheid nog wel meevallen. Zo'n trekker mag gewoon groot tonen, ondanks dat er geen originele bandenmaat op de trekker lag.

De restauratie schijnt een bult geld gekost te hebben. Ik sprak iemand die de eigenaar kent, en hij vertelde me dat die man ook nog een Super Trac 2200TVL-LS heeft, die ook al op TF staat zonder het zelf te beseffen 😃. Normaal ging hij die ook al onderhanden genomen hebben, maar omdat de restauratie van deze 3000 (oa door de banden) zoveel geld gekost had, blijft de 2200 nog even zoals hij is 😃
FORD-COUNTY
@Schluterfan Bij je de oude Schlüter profi-trac van Oscar Van de Wiel nog ergens tegen gekomen?
Schluterfan
@FORD-COUNTY

Die zit voor zover ik weet nog steeds in Luxemburg. Maar heb eigenlijk geen recente foto's of wat dan ook van die trekker.
FORD-COUNTY
@Schluterfan Hadden gehoord dat hij gerestaureerd zou zijn en weer door verkocht. Had het resultaat wel eens willen zien..
+1
schluterman
@FORD-COUNTY klopt hij is weer helemaal origineel
FORD-COUNTY
@schluterman Ben jij er nog bij geweest?
schluterman
@FORD-COUNTY nee maar ik heb er foto's van gezien
FORD-COUNTY
@schluterman Oh dat is mooi, je hebt die foto's zeker niet?
schluterman
@FORD-COUNTY nee zo niet ik heb net een oude foto erop gezet
FORD-COUNTY
Wat een Beer!
a3vandiejen
Prachtig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 3000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!