Foto van een Deutz-Fahr Agrokid 230. Afgelopen week wat liggen hakselen van takken die moesten verwijderd worden. Filmpje van de combinatie in actie: https://youtu.be/dJ_7Upy-fxE

Deutz-Fahr Agrokid 230

erik9831
Foto van een Deutz-Fahr Agrokid 230. Afgelopen week wat liggen hakselen van takken die moesten verwijderd worden.

Filmpje van de combinatie in actie:

Reacties

Henk 1120
Mooi in beeld gebracht Erik. Trekt er toch nog wel heel brede takken doorheen! Je komt zo te zien nog wel vrij dicht met je handen bij de invoer... 🙈 😉
Yanmarthomas
Mooie video blijf het nog altijd eng vinden een hakselaar met invoerol als je er achter blijft hangen zit je er heb liever een zonder invoerol net zo als ik heb
GerbertXL
Nou, liever een exemplaar met 2 invoerrollen zodat het apparaat het er zelf intrekt in plaats van dat je de zooi er zelf moet in proppen, maar dan word het allemaal wel wat duurder.
Geef je nou eerst gas en dan de aftakas aan? Dat is niet heel best voor de spullen. Ik heb een keer mijn snipperaar uitgeleend aan iemand die dat ook deed, mooi een profielbuis en kruis verdraait.
Mooie hobby hoor, daar niet van. Hoeveel cm kan dat ding aan?
Yanmarthomas
@GerbertXL bij die van mij hoef je niks te proppen leg het er maar in en je hoeft er niks meer aan te doen
+1
erik9831
@GerbertXL 16cm kan er door gehaald worden. Maar meestal stop je bij een 10cm en hou je dat apart voor brandhout.

Dat ik precies dicht bij de rol kom lijkt alleen maar zo 😄 De Rol zelf zit net voor het zilver gedeelte, en dat is nog een heel eind van de achterkant. Als ik achteraan sta, dan kan ik net met men arm aan het einde van het opklapbare gedeelte. Als er iets blijft liggen van tak, dan moet ik een andere nemen om het er in te duwen.

Bij de buur, daar is wel eens zijn geldbeugel, identiteitskaart, rijbewijs en andere dingen mee door gegaan 😂 Enkel de identiteitskaart was nog heel buiten er hoekje er vanaf.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrokid 230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!