Nog eentje van deze zomer, een rasechte Deutz-Fahr DX. Niet meer zichtbaar op de stickerband, maar ik denk toch een 6.30, tenzij een rasechte DX kenner daar een ander type in ziet. Deze vond ik in Thu

Deutz-Fahr DX 6.30

MMaarten
Nog eentje van deze zomer, een rasechte Deutz-Fahr DX. Niet meer zichtbaar op de stickerband, maar ik denk toch een 6.30, tenzij een rasechte DX kenner daar een ander type in ziet.
Deze vond ik in Thumaide (B) bij een Waalse landbouwer ,die Vlaamse roots had.

Meer vind u op deoudedoos.be/

Reacties

schluterman
Prachtig 👍
noordhof
In mijn straat rijden er nog 2 zulke rond , prachtige trekkers! Ik zag vandaag trouwens een nog zwaarder model maar kon helaas geen foto trekken want k'was aant rijden !
vedder
Als hij achter op 600/65r38 staat en iedereen houdt zich netjes aan de regels dan staat hij voor op 480/65r28 als het een 6.30 is en op 440/65r28 als het een 6.10 is, een andere is het in ieder geval niet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!