Nog een sfeerbeeld van op de Historische grondverzet demo die wij organiseerde in samenwerking met de Agro-Markt op 10 september 2017. Hier zien we een Bobcat M371 uit 1973 tesamen met een Thwaites du

Bobcat schranklader

+1
MMaarten
Nog een sfeerbeeld van op de Historische grondverzet demo die wij organiseerde in samenwerking met de Agro-Markt op 10 september 2017.
Hier zien we een Bobcat M371 uit 1973 tesamen met een Thwaites dumper uit 1970.
Beide machines zijn van Kevin Zwaenepoel uit Aalter (B) en worden sporadisch nog gebruikt in het grondwerk bedrijf van Kevin.
Het was zijn grootvader die beide machines had aangekocht. Op 13 mei 1970 schafte zijn grootvader de Thwaites dumper met een luchtgekoelde Petter PH1-dieselmotor van 7.5 pk aan om de kippenstallen mee uit te kuisen.
De Bobcat werd voor die reden ook aangeschaft.

Meer vind je op deoudedoos.be/

Reacties

Mdbm
Weer een mooi plaatje.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bobcat schranklader ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!