Het sneeuwt eens een beetje en heel het land ligt op zijn gat.Maar eens ern paar uur wat vrachtwagens uut de nood gaan helpen die hier een brug en een verhoogd kruispunt niet over geraakten.Je staat e

Massey Ferguson 7720

nielsve
Het sneeuwt eens een beetje en heel het land ligt op zijn gat.
Maar eens ern paar uur wat vrachtwagens uut de nood gaan helpen die hier een brug en een verhoogd kruispunt niet over geraakten.
Je staat ervan versteld hoeveel chauffeurs er achter een trekoog moeten zoeken of het zelfs niet vinden zodat meneer agent het nog moet aanduiden welk klepje hij omlaag moet klappen 🙄

Reacties

Sanderford
Verdien je daar ook nog wat mee? 😅
+2
nielsve
@Sanderford op 3 uur tijd 15 euro. (en heel veel dankbaarheid) Zowat de dagelijkse opbrengsten in de landbouw sector zeker.
Daarbij hangen wij als akkerbouwer veel af van het vrachtverkeer dus eens een handje helpen kan geen kwaad in deze omstandigheden.
Fendt926Driver
Ze hebben mij ook al wel een keer gevraagd om ze een schuin talud op te trekken om over de snelweg te kunnen. Maar ik begin er niet aan. Als je tractie verliest en je glijdt met alles achteruit ben je veel verder van huis.
Maar iets glooiend dan moet je elkaar even helpen
nielsve
@Fendt926Driver ik had eigenlijk meer dan genoeg tractie. Had wel voor en achteraan een blok gewicht eraan gehangen en de banden hebben nog een best profiel.
Hier lag vooral een auto die boven op de brug stopte aan de basis van alle ellende.
Dan moeste de vrachtwagens ook stoppen en die geraken natuurlijk niet meer weg.
Ook de vrachtwagens die vooraan, op de trekas beladen waren deden het veel beter dan de vrachtwagens waar de lading helemaal achteraan op de trailer staat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7720 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!