Van ver denk je dat er een ruimteschip geland is en de aliens bezig zijn met graancirkels trekken...Maar gelukkig was niet in dit geval! Deze prachtige Fortschritt E512 kwam voor de laatste keer van s

Fortschritt E 512

Schluterfan
Van ver denk je dat er een ruimteschip geland is en de aliens bezig zijn met graancirkels trekken...

Maar gelukkig was niet in dit geval! Deze prachtige Fortschritt E512 kwam voor de laatste keer van stal om te dorsen. De sympathieke landbouwer vond het grootste nadeel aan de combine de (veel) te kleine graantank. Met zijn 1800l ben je toch al snel op een naastrijdende kipper aangewezen... Voor de chauffeur in dit geval moest hij dan telkens naar de kopakker om te lossen.

Reacties

olro 61
Leuk gevonden van dat 'ruimteschip' ,ik heb het ook altijd al een afwijkend model gevonden...wel iets bijzonders in het veld!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fortschritt E 512 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!