Het blijft voor mij persoonlijk één van de mooiste hakselaars en ook één die mijn jeugd maakte. De eerste maal toen ik een ' Jumbo ' zag, was een moment om nooit meer te vergeten. Twee Hesston 773

Hesston 7730

MMaarten
Het blijft voor mij persoonlijk één van de mooiste hakselaars en ook één die mijn jeugd maakte. De eerste maal toen ik een ' Jumbo ' zag, was een moment om nooit meer te vergeten. Twee Hesston 7730 hakselaars en zes afvoerkarren op één veld. Ik was zo verwonderd van de machine, dat ik met mijn fiets terug reed om een uur te blijven kijken.
In onze streek (Meetjesland) reden er vroeger veel, maar tegenwoordig moet je naar Heverlee of zelfs naar Frasnes-Lez-Couvin om er nog één aan het werk te zien.
Deze knappe 7730 van TerraPro uit Frasnes-Lez-Couvin wordt nog elk jaar gebruikt, hier in het najaars gras maar ook tijdens de mais wordt hij hier ingezet, met een 5-rijig voorzetstuk!

Meer vind je op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston 7730 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!