Het loonwerkgebeuren, het blijft meestal in je bloed zitten. Zo ook bij de oud-loonwerker Georges Everaert uit Assenede (B). De man, al een eind in de 70 heeft nog het merendeel van zijn materiaal uit

Fendt 816

MMaarten
Het loonwerkgebeuren, het blijft meestal in je bloed zitten. Zo ook bij de oud-loonwerker Georges Everaert uit Assenede (B). De man, al een eind in de 70 heeft nog het merendeel van zijn materiaal uit zijn loonwerk periode. Dat materiaal behoud hij en gebruikt hij nog steeds tijdens zijn akkerbouw activiteiten. Deze Fendt Favorit 816 kreeg een Dewa kipper meer uit de jaren 70. De kipper kreeg natuurlijk al eens een facelift nadat hij jarenlang tijdens de bietencampagne bieten voerde naar de fabriek van Moerbeke (B)

Meer oude alsook nieuwe foto's van Everaert, die vind je natuurlijk op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 816 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!