De oude combinaties tijdens de veldwerkzaamheden, het zijn die, die ons het meeste kunnen bekoren. Of het nu stokoude zijn, eerder klassiekers of younghtimers, het maakt allemaal niet uit. Deze knappe

Fendt 311 LSA

MMaarten
De oude combinaties tijdens de veldwerkzaamheden, het zijn die, die ons het meeste kunnen bekoren. Of het nu stokoude zijn, eerder klassiekers of younghtimers, het maakt allemaal niet uit.
Deze knappe Fendt 311 LSA mocht afgelopen maisseizoen nog onder de pijp rijden van een Claas Jaguar 690. De Fendt kreeg een Record silagewagen mee, één uit het tijdperk toen roodbruin nog het bedrijfskleur was van de Gebroeders Claeys uit Maldegem die de Record wagens vervaardigen.

Meer dergelijk spul, vind u op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 311 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!