Ronde balenpersen bij JWD Markvoort Schalkhaar 
https://www.youtube.com/watch?v=Y3aFEc_eIbI. Geplaatst door pekkerietfan op 08-01-2018 om 19:36:13, met 7 reacties.

Krone Meerdere

Ronde balenpersen bij JWD Markvoort Schalkhaar

Reacties

walker1
Jaren geleden had ik op een bodemsaneringsklus een paar trekkers met grondkar rijden van Markvoort, verder zag ik er wel eens wat van op internet voorbij komen, maar ik wist niet dat het zo'n groot bedrijf was. als vanaf 0:56 de trekkers in beeld komen tel ik, als ik goed geteld heb, er al 35! Dan staan er buiten ook nog een aantal. daar komen dan ook nog heel veel oogstmachines, zelfrijders en grondverzet machines bij.
In ieder geval een erg indrukwekkend filmpje!
pekkerietfan
@walker1 Ze zijn de laatste jaren volgens mij ook flink uitgebreid. Er staat bijvoorbeeld ook heel wat materiaal van Gubbels uit Olst tussen.
Fendtpower312
Leuk filmpje 👍🏻 Heel veel materiaal staat daar🚜 meerdere loonbedrijven neem ik aan?🙄
pekkerietfan
@Fendtpower312 Nee, het is 1 loonbedrijf, ze hebben wel meerdere loonbedrijven overgenomen vroeger, waarvan soms er ook nog stickers op de machines zitten, maar het is wel allemaal 1.
Fendtpower312
@pekkerietfan groot bedrijf ook dan. 😁 wel 3 verschillende merken rijden jullie dan. 🚜
pekkerietfan
@Fendtpower312 Blijkbaar wel. Bedrijf heeft wel een overgang gemaakt van New Holland naar Claas.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Krone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!