deutz in erge staat van ontbinding. Kwam deze vandaag tegen. Weet iemand het type? Er stond geen nummer meer op. Het was een 4 cylinder.

Deutz Onbekend

Gavrie Willemsen
Deutz in erge staat van ontbinding. Kwam deze vandaag tegen. Weet iemand het type? Er stond geen nummer meer op. Het was een 4 cylinder.

Reacties

fendt farmer309c
Een 5506 of zo
+1
Loeideutz
@fendt farmer309c Als het een 4-cilinder is dan kan het alleen maar een 5506 zijn. Gezien de trekmuil aan de voorkant, de 6-gaats achteras,
Fendt926Driver
@Loeideutz en waarom geen 6206?
Was volgens mij identiek aan de 5506
+1
Loeideutz
@Fendt926Driver Bijna identiek. De vernieuwde 06-serie vanaf 1974, of zoiets, had geen gegoten fronttrekhaak meer. En de stadslicht/knipperlicht op het spatbord was toen vierkant in plaats van rechthoekig. Daarnaast zijn er meer van de oude kleur in de nieuwe kleur over gespoten als andersom. Gezien de staat van deze, denk ik dat deze nog nooit een verfborstel of -spuit heeft gezien
Gavrie Willemsen
@Loeideutz hij is in zeer verre staat van ontbinding. Van dichtbij zag hij er nog slechter uit. Stuurinrichting was defect en motorkap was bovenaan volledig ingedeukt.
+1
Loeideutz
@Gavrie Willemsen Dan zitten er nog vele goede onderdelen aa n waarvan sommige zeer gewild zijn.
Gavrie Willemsen
@Loeideutz heb 500€ geboden
Loeideutz
Met draaiende motor is ie ook nog wel het dubbele waard.
rommert14
Valt nog wel mee, onze ziet er minder uit en die rijdt ook nog 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!