Foto van een Joskin rinke. Foto is geplaatst door zorgdrager op 27-04-2008 om 18:53:00, met 7 reacties.

Joskin Betimax

zorgdrager
Foto van een Joskin rinke

Reacties

Newhollander
Zo`n ding hebben ze ook bij een maat van mij thuis gekregen afgelopen week. mooi ding robuust enzo. maar een rot ding om mee te rijden
jehan
Hoezo een rotding komt toch wel achter je aan
Newhollander
Ja maar komt heel laat en de bochten extreem laat maar ja het moet ook wennen natuurlijk 😛
me
Dat is de maat die je neemt .. deze as zit niet zo apart. Mooie wagens .. Super-overdreven duur .. zie ik liever een tandemass met de banden ernaast dan maar 3.40 breedt en een lage-opstap met lange klep !
zorgdrager
Onze eigen veewagen zit de as nog verder naar achteren. maar die is eigenlijk iets te hoog.(daar zitten de as en de banden er onder).
huub
@ me..dan kom je helemaal geen perceel in..en het is maar net wat je duur noemt..hebben ook wel bij dealers bij zo'n zelfgemaakt ding staan kijken..kost de helft..dan moet er nog een coating op de vloer..en over 10 jaar kun je weer een nieuwe kopen...en als je een betimax hebt hoef je geen oprijwagen voor de shovel te kopen..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Betimax ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!