Foto van een John Deere 2650. Schakelstang groepen. Daarom schakelde hij zo beroert..... Foto is geplaatst door casejxu op 25-02-2018 om 16:45:28, met 10 reacties.

John Deere 2650

casejxu
Foto van een John Deere 2650. Schakelstang groepen. Daarom schakelde hij zo beroert....

Reacties

john deere 7810
Ja inderdaad een bekend kwaaltje
casejxu
@john deere 7810 hebben ook storing met lage druk olie. Als powershift in hoog staat is die maar 1 bar. Als we trekker starten is de lage druk tussen 8 en 10. Nou hoor ik wel eens over een oring maar waar vind ik die?
john deere 7810
@casejxu

Dan heb je waarschijnlijk de afdichtingen van de hi/lo lek. in de low doet hij alles nog wel normaal?

je hi/lo pakket vind je voorin de bak net achter de koppeling, hij zal dus net voor het hefdeksel doormidden moeten, het aftakas pakket blijft aan de achterbrug hangen, en dan blijft je hi/lo voorin zitten samen met je transmissiepomp en evt 4wd pakket
casejxu
@john deere 7810 gaan we nog even verder slopen. Is gewoon een simpel oring of zit ie in het pakket?
john deere 7810
@casejxu

verder geen problemen? zoals een zakkende hef of een aftakas wat door blijft draaien?
casejxu
@john deere 7810 nee dat gaat allemaal goed. Wat dan?
john deere 7810
@casejxu

het rembandje wil nog wel eens versleten zijn, evenals een zakkende hef (moet de trekker wel uit staan) en er een machine achter hebben. Dan had je dat nu gelijk mee kunnen pakken.
casejxu
@john deere 7810 oh dat. Nee niet mee bekend iig. En anders niet storend genoeg 😀
john deere 7810
Pakket zal wel losmoeten want je hebt waarschijnlijk de grote ringen kapot, maar past maar op 1 manier 😉 je kunt ook pakket meenemen naar dealer en ze er even in laten zetten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!