Braafjes aan het wachten om weer aan de slag te kunnen na het vriesweer..... Foto is geplaatst door Gavrie Willemsen op 04-03-2018 om 16:06:46, met 26 reacties.

International 1455 XL

Gavrie Willemsen
Braafjes aan het wachten om weer aan de slag te kunnen na het vriesweer....

Reacties

kristofh
Gebruiken jullie die nog dagelijks
Gavrie Willemsen
@kristofh staat alle dagen voor de grondkar
kristofh
@Gavrie Willemsen prachtige combinatie en waarschijnlijk stukken goedkoper per uur dan al die andere die er een gloednieuwe tractor voor zetten met om ter breedste banden.
Gavrie Willemsen
@kristofh oh ja en de kar heb ik ook ooit 2de hands gekocht. Nu ben ik wel een handgeschakelde Fendt 824 aan het zoeken maar dat is ook niet simpel om een fatsoenlijke te vinden....
+1
kristofh
@Gavrie Willemsen of je vindt er één maar dan doen ze alzof hij van goud is
rommert14
@Gavrie Willemsen waarom geen vario?
arnoud
@Gavrie Willemsen die op mijn profiel is te koop. Motor is gereviseerd en is verder zo goed als nieuw
casexl956
Knap spul .
Zal qua verbruik ook nog wel mee vallen zeker
Gavrie Willemsen
@casexl956 ik denk rond de 12 a 13 liter per draai uur gemiddeld genomen
CaseCS130
Heb je de 2 824's gezien die worden geveild op epic auctions?
rommert14
@CaseCS130 zit nogal een verschil in kwa uren stand blijf het nog steeds bijzonder vinden dat die dingen gewoon naar de 20000 uur gaan
ford8630power
@rommert14

Ik rij tegenwoordig nog wel eens met een 818 turboshift met 10.000 uur, waar ze in een vorig leven niet zuinig op zijn geweest, maar die rijdt nog alsof die zo uit de fabriek is komen rollen. Die dingen krijg je zo niet versleten.
rommert14
@ford8630power onvoorstelbaar
CaseCS130
@rommert14 Nou als je de beschrijvingen leest hebben de meeste ook wel groot onderhoud in de bek gehad hoor. Verscheidene met nieuwe varios en gereviseerde motoren. Maar omdat een nieuwe Fendt zo duur is loont het ook sneller om dat soort grote dingen te repareren. Bij NH heb je bijna een nieuwe voor de kosten van die reparaties.
+3
Gavrie Willemsen
@CaseCS130 Een New Holland is op 10.000 h ook rijp voor de oud ijzer boer 😁
RPCounty
@Gavrie Willemsen dat kun je nou wel zeggen maar er stond laatst op facebook een 8970 met meer dan 40000 uren op de klok. De motor en transmissie waren bij 26000 uren gereviseerd en t ding stond nog elke dag voor zwaar werk te draaien. Dus de kwaliteit van die NH motoren die is volgens mij niet zo discutabel....
Gavrie Willemsen
@RPCounty Da was toch ne Ford hè?
RPCounty
@Gavrie Willemsen ja maar die powerstar motoren lagen ook in de NH modellen.
rommert14
@RPCounty laatst kwam er ook een voorbij bij een mechanisatiebedrijf, ding had 16000 uur en ging na z'n onderhoud weer gewoon aan het werk.... Was een t 7060 volgensmij.
JohnDeere5085
@rommert14 Maar waarom ook niet? vind t veel mooier om een loonbedrijf te zien die nog draait met een zootje van de oude garde die nu 10.000+ uur heeft dan al dat nieuwe spul. Maar hier lijken ze allemaal wel zo nieuw mogelijk te willen rijden (paar jaar oud niet eens).
rommert14
@JohnDeere5085 ja maar een loonwerker wil zn spul gebruiken als het druk is en niet stil willen staan, dat kost bakken met geld.
JohnDeere5085
@rommert14 Heb het idee dat die nieuwere nog vaker stil staan, qua electronica storingen etc
rommert14
@JohnDeere5085 ja die rottige sensoren kunnen wel vervelend zijn.
JohnDeere5085
@rommert14 ja, daar weet jij alles van 😉
rommert14
@JohnDeere5085 wel gedonder mee gehad ja, zolang het maar bij sensoren blijft, loopt nu een extra trekker ernaast dat maakt het met storingen allemaal wat makkelijker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!