Foto van een Bolinder Munktell 350 uit 1964 in geheel puntgave originele staat. Vanmiddag even aan het touren geweest met pa zijn trekker.

Bolinder Munktell 350

RobVolvo
Foto van een Bolinder Munktell 350 uit 1964 in geheel puntgave originele staat. Vanmiddag even aan het touren geweest met pa zijn trekker.

Reacties

+1
Prachtige trekker
Tom VB
Mooi hoor!
Vraagje, kun je iets meer vertellen over het aanbrengen van Owatrol? Ik wil het ook gaan doen en tips zijn welkom.
Heb je het met de verspuit gedaan? Of?

Dank!
+2
RobVolvo
@Tom VB Wij hebben het gewoon met een ''ouderwetse'' vloeistofspuit op de compressor gedaan, dus geen verfspuit maar zo'n blaaspistool met een bekertje eronder. Zo kom je ook op plekken waar je met een doek niet makkelijk bij zult komen, naadjes/kiertjes kun je zo ook mooi raken/vol spuiten en is dat ook beschermt wanneer er evt. water in kan blijven staan. Volgens mij is pa daarna nog wel een keer met een doordrenkte doek Owatrol over de plaatwerk delen heen gegaan om er zeker van te zijn dat het een egaal geheel is, dus geen strepen en vergeten plekjes van de spuit meer. 😉 Succes!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bolinder Munktell 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!