Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.31 met de (voor ons) nieuwe rondebalen pers. Prachtige machine waar we hopelijk weer 10 jaar probleemloos mee vooruit kunnen

Deutz-Fahr Agrostar 6.31

Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.31 met de (voor ons) nieuwe rondebalen pers. Prachtige machine waar we hopelijk weer 10 jaar probleemloos mee vooruit kunnen

Reacties

+2
a3vandiejen
Prachtige combi ook.
@a3vandiejen danku, we kijken stiekem wel uit naar de eerste snede
a3vandiejen
@Deutz 8006spezial Dat kan ik me wel voorstellen.
hummy
Denk wel dat dat lukt. Heb een rf135 gehad en die heb ik ingeruild met 50000 balen op de teller. Hoeveel balen heeft die van jullie gedaan.
@hummy onze oude had tegen de 40000 geperst, deze is 3 jaar oud en tegen de 18000 aan
Mooi! Oud oudehorne aan de sticker te zien? Verkleurt de moterkap nou zo?
@ronald-deutz-fahr jaa de vorige eigenaar heeft hem een 9 jaar buiten gehad. Sinds 3 jaar in ons bezit.

Ja idd Oudehorne persje. Zit een erg goede dealer, die onze oude pers ook in onderhoud had sinds een paar jaar. dus daarom de keuze voor Deze pers
@Deutz 8006spezial Ah dat is zonde..
ja wij hebben de trekkers en veel machines ook uit oudehorne, goed bedrijf, zeer tevreden over 👌🏻 Waar boeren jullie ergens? Ver van oudehorne af?
JoranK
@ronald-deutz-fahr persje maar ophalen. Kun je zelf kuilen 😛
@JoranK stiekem heb jij al handel gedaan, raper weg persje terug
+1
JoranK
@Deutz 8006spezial niks weg. gewoon erbij natuurlijk.
@JoranK Haha zou net wat zijn, kan de K mooi doen😉 nee gras in balen past niet zo in ons systeem, voor de kleinere partijen zomers zou het wel wat zijn.
@ronald-deutz-fahr dit is de eerste machine (op de kemp pakkenklem na)die we echt bij kuperus gekocht hebben. Oude df dealer ging failliet toen hier heen gegaan. Erg te spreken over de service. Maar ook van de kennis van de pers monteur, meeste aan de trekkers doen wij zelf.

Zitten in de buurt van Akkrum/Aldeboarn, is nog wel gauw een 20min met de auto naar kuperus en 40 min met de trekker als je normaal en kalm doet
@Deutz 8006spezial Ah Oke, ja de agrostars is nog wel zelf te doen denk ik, niet zoveel electrisch. Oh dat is nog te doen, even over Tynje en Gorredijk zeker?
+1
@ronald-deutz-fahr ja mooi even de rondweg van gooooooredijk en je bent er zo.
+1
henkie91
Prachtig combi !!!!!!!!!!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.31 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!