Foto van een Deutz D10006 met Howard 5 schaar 20inch zwenkploeg bezig met ploegen.. Foto is geplaatst door dx11 op 29-04-2018 om 22:25:56, met 4 reacties.

Deutz D10006

dx11
Foto van een Deutz D10006 met Howard 5 schaar 20inch zwenkploeg bezig met ploegen.

Reacties

Loeideutz
Ploegt dat een beetje netjes? 30 jaar geleden ongeveer kwamen die dingen op. Hier wel eens naar zitten kijken toen, maar niet doorgegaan omdat het resultaat zou tegenvallen. Is maar een paar jaar geweest dacht ik.
dx11
@Loeideutz Grove groenbemester heeft hij wel moeite mee, en met deze lichte trekker is hij soms moeilijk recht te houden, metname als ik een zwaar leemplek tegen kom. Verder ben ik heel enthousiast.
Loeideutz
Net het filmpje bij de andere foto gezien. Valt inderdaad niet alles tegen. Werkdiepte lijkt me niet zo heel erg diep, maar dat hoeft tegenwoordig ook niet meer altijd. Voor flinke groenbemesters moet je voorscharen hebben, en dat gaat geloof ik niet met dit soort ploegen. Meende toen eens begrepen te hebben dat je met de zelfde pk’s meer werkbreedte kon omploegen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D10006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!