Zeldzaam gezicht hier in Canada. Gekocht door een gepensioneerde Nederlandse boer hier in Ontario die 20 jaar terug vanuit Steenwijk (ov) emigreerde. In NL reed hij altijd deze types Fendt trekkers .

Fendt Meerdere

John k
Zeldzaam gezicht hier in Canada. Gekocht door een gepensioneerde Nederlandse boer hier in Ontario die 20 jaar terug vanuit Steenwijk (ov) emigreerde. In NL reed hij altijd deze types Fendt trekkers . De 308 kocht hij in Friesland en was van een oud stageloper, de 104 komt van een handelaar uit Staphorst. Klaar voor een ritje van 7 uur om vanuit midden Ontario naar het uiterste oosten van ontario (tegen de grens met quebec )te vertrekken . Ik heb alleen het lossen van de container geregeld en er een paar dagen tegenaan mogen kijken.

Reacties

David Bakker
Mooie trailer !
Ruben-Wind
Je ziet inderdaad heel weinig fendt trekkers van voor de vario serie in
Ontario. Ik heb er in 3 maand niet 1 gezien.
+1
930triplemaaier
@Ruben-Wind officieel is er ook nooit een nieuwe fendt schakel trekker verkocht via dealers in Canada Amerika. In 1997 is de eerste nieuwe vario trekker verkocht in Canada via een dealer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!