Foto van een Case 1056. Ff een case er bij gehuurt en de steyr op de kuil. Deze moest er ook zeker wat voor doen!

International 1056 XL

Baltus_steyr
Foto van een Case 1056. Ff een case er bij gehuurt en de steyr op de kuil. Deze moest er ook zeker wat voor doen!

Reacties

Zal toch wel net wat meer te zeggen hebben dan je 9094 neem ik aan? Ik merk het verschil wel tussen onze 1056xl en CS94. 1056xl is vele malen taaier. CS wel veel handiger (gebruiksgemak) en compacter. 🙂
Baltus_steyr
@tractorquintentje nou trekker was helemaal terug gedraaid. gaf iets van 90 pk. het eerste deel vd eerste snit hebben we het met 90 pk gedaan. 2 de deel van de 1 ste snit is tie opgeschroefd. had toen rond de 100 pk waarschijnlijk. maar echt goed vast houden deed die niet en wel onmeunig roken. Had het idee dat de steyr taaier is met vast houden maar dat kan natuurlijk ook bedrog zijn ivm het taaie groene gras.
@Baltus_steyr ja, dat kan natuurlijk wel. Onze 1056xl geeft 112pk op aftakas, CS laatste keer dat ie gemeten is 89 op aftakas. Dus dat is natuurlijk ook wel een beetje aan te zien komen dat de 1056xl veel sterker is. Maar MWM tegenover Sisu motor zal ook al een hoop schelen bij die CS.
casejxu
Had je nog een foto van je rotor???

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1056 XL en hebben de trefwoorden Grasoprapen en Inkui geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!