Vanmiddag een mooie trip gemaakt met deze trekker. Ik zou altijd nog bij een bekende wat onderdelen halen voor deze trekker. En hij mocht er zelf ook wel wat voor doen, dus heb ik deze maar meegenomen

Hatz TL 17

hooidonk
Vanmiddag een mooie trip gemaakt met deze trekker. Ik zou altijd nog bij een bekende wat onderdelen halen voor deze trekker.
En hij mocht er zelf ook wel wat voor doen, dus heb ik deze maar meegenomen. Al had ik daar al vrij snel spijt van, op de weg is het geen fijne trekker.
Sowieso komt deze trekker weinig de dam af, dus ik vond het nog wel spannend hoe hij zich zou houden. Op zich deed hij het prima, op de dynamo na. Die begon op de terugweg steeds harder te krijsen, waarschijnlijk een lagertje er uit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 17 en hebben de trefwoorden poseren en uitrusten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!