Foto van een Massey Ferguson 2725, nieuwe spiegels, spatborden, andere voorbanden en een rijtje frontgewichten aan de trekker toegevoegd.

Massey Ferguson 2725

Arie_MF
Foto van een Massey Ferguson 2725, nieuwe spiegels, spatborden, andere voorbanden en een rijtje frontgewichten aan de trekker toegevoegd.

Reacties

+2
hooidonk
Wat een prachtige trekker geworden zo! 😍👍👍
kramer
Dat ziet er goed uit, is hij nu kompleet?
+3
Arie_MF
@kramer ik wil de airco nog een keer repareren, maar dat zal wel flink in de papieren lopen, ben nu bezig met nieuwe achterruitwisser zoeken die past(en normaal geprijst). En heb net de linker deur eruit gehaald, deze heeft een rot plek waar zsm wat aan gedaan moet worden, en hij hangt teveel door door slijtage op de scharnieren. Dus de ideeenbus is nog niet leeg.
+1
a3vandiejen
Prachtig Arie.
noordhof
De spiegelarmen zijn die nog origineel ? Hoeveel uren heeft deze al ? Prachtig ding !!!
+1
Arie_MF
@noordhof die zijn niet origineel, op oudere foto's kun je zien dat er behoorlijk lange beugels met de originele(kleine) spiegels op zaten, ik heb ze 100mm ingekort, dat vind ik mooier staan en toch wat meer zicht dan met de originele, daarom ook grotere spiegels. Ik heb graag goed zicht met bijv. een opraapwagen erachter.
+1
105ls78
Wordt mooi zo succes..
+3
MF 2725
Hij staat al mooi op de banden zo! Beetje bij beetje komt het goed. Je kan niet alles ineens doen. Het is en blijft een schitterende MF!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 2725 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!