Foto van een Steyr 9094. Betje stikstof,  een beetje mest  en het kanon kan er over!!. Foto is geplaatst door Baltus_steyr op 28-06-2018 om 16:17:06, met 7 reacties.

Steyr 9094

Baltus_steyr
Foto van een Steyr 9094. Betje stikstof, een beetje mest en het kanon kan er over!!

Reacties

johndeere6230
Dode zode zo, 1 juni land?
Baltus_steyr
@johndeere6230 beetje vertekend beeld. Na de 1e snede heb ik hen 2 keer beweid. Op de achtergrond had ik 2 a 3 weken geleden al glad gemaaid ( ook deels witte Klaver land dus dat loopt sws weer snel uit) en dit stuk heb ik pas maandag gemaaid. Dat een hoop stengelige dood gras in. Eerste baan wat ik vandaag beregend heb begint al iets groen te kleuren. Dus dat komt wel goed!!
johndeere6230
@Baltus_steyr

Ahzoja, die droogte doet niet goed... jullie zijn 24/7 nu aan het beregenen? Beregenen jullie dan met een elektrische pomp? Of gewoon diesel motor?
Baltus_steyr
@johndeere6230 ja beregenen wel bijna elke dag. Net hoe het loopt. We beregenen met elektrische pomp dus de kosten zijn te overzien.
johndeere6230
@Baltus_steyr

ah oke! Dan is het beregenen nog wel te doen... Anders sta je toch al gauw elke dag met de tranen in je ogen tijdens het tanken, wat voor beregeningshaspel hebben jullie?
+1
Baltus_steyr
@johndeere6230 winther en heide systeem . Deze trekt zich voort met een staalkabel, en de slang sleept er achteraan. Heb wel filmpje op staan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9094 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!