Foto van een International 743 XL met de nieuwe Vicon hark.. Foto is geplaatst door fergusonnetje op 05-07-2018 om 00:05:03, met 8 reacties.

International 743 XL

fergusonnetje
Foto van een International 743 XL met de nieuwe Vicon hark.

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooie internationale
+1
casejxu
Zonde.... Nieuwe hark kopen en dan geen tandemstel er onder. Had je echt moeten doen
fergusonnetje
@casejxu De oude hark ging natuurlijk in het hoogseizoen kapot dus we hadden snel een nieuwe nodig. Deze hadden ze nog staan. Maar als we er een met een tandemstel zouden willen dan duurde dat nog acht weken, en daar was geen tijd voor.
casejxu
@fergusonnetje t is nog zo achteraf er op te zitten volgens mij bij deze. 2 bandjes en de armen los bestellen
Quintto
@casejxu waarom zou je een tandem onderstel willen? het lijkt me niet dan een hark zoveel weegt dan 4 bandjes nodig zijn. of is het voor betere bodemvolging?
+1
assink
@Quintto
Voor betere bodemvolging, de wielen het liefst zo kort mogelijk bij de tanden. Harkt veel schoner, laat minder liggen en minder zand in je product. Scheelt hier aanzienlijk met onze huidige kuhn tov de niemeyer die we daarvoor hadden. Vooral met een grotere rotor kan dit veel schelen.
fergusonnetje
@assink Deze rotor is niet extreem breed, (3.50 meter) maar goed misschien ooit nog eens een tandemstel eronder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 743 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!