Foto van een Fiat 450 met taarup kneuzer. Foto is geplaatst door Welten op 21-07-2018 om 21:35:59, met 10 reacties.

Fiat 450

Welten
Foto van een Fiat 450 met taarup kneuzer

Reacties

wim-same
@Welten Daar zal die het toch wel zwaar mee hebben denk ik
Albert Peters
Mooie machine . Toen ik op de landbouwschool was dacht men dat er geen hergroei kwam omdat het gras afgehakt ipv gemaaid werd (viel mee)
wim-same
@Albert Peters zeiden ze ook van de ciclomaaiers.
Albert Peters
@wim-same klopt (ook kletskoek)
wim-same
@Albert Peters mee eens Albert, maar de ontwikkelingen gingen toen ook zo snel, dat de boeren van toen het niet meer konden volgen. Kijk een naar b.v. de Ford select-o-speed. Dit was te modern voor toen, en is een stille dood gestorven. Het was te ver in de tijd vooruit.
DualPower
@wim-same Volgens mij was het grootste probleem van Select-o-Speed dat het nog niet betrouwbaar genoeg was. Ford lanceerde het te vroeg en heeft hier de bittere vruchten van geplukt, maar helaas kreeg hierdoor de powershift als systeem ook een slechte reputatie. Zonde want als ze wat langer geduld hadden gehad, had het een groot succes kunnen worden.
wim-same
@DualPower Ieder merk heeft dingen ontwikkeld en uitgeprobeerd. soms was het een succes, soms een mislukking.
Welten
Nou valt eigenlijk wel mee. Eenmaal op toeren valt die niet ver meer terug. Maar er is helaas niks meer te maaien met dit weer. Dat het maar snel regent. Leuk om te horen hoe dat er vroeger aan toe ging op school. Die tijd waren ze natuurlijk veel aan het experimenteren
wim-same
@Welten En als er geen gras staat, kan deze Fiat hem ook wel trekken hoor. ha ha. Snel wat regen is wel te hopen, al denk ik dat het voor een hoop gewassen al te laat is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!