Foto van een Deutz-Fahr MeerdereDe oude en nieuwe combi.De 7 kuuber komt te koop.. Foto is geplaatst door JoranK op 29-07-2018 om 12:19:24, met 7 reacties.

Deutz-Fahr Meerdere

JoranK
Foto van een Deutz-Fahr Meerdere

De oude en nieuwe combi.
De 7 kuuber komt te koop.

Reacties

Baltus_steyr
Waar heb je de nieuwe gekocht? en is dat een 10 kuuber
Fendt926Driver
@Baltus_steyr op de veiling van roelofs in bennekom gekocht.
Is een 10300l bsa/duport tank
JoranK
@Baltus_steyr wat huub zegt
Baltus_steyr
@JoranK ik las het daarna op de andere foto!!haha. Ik heb de tank ook wel zien staan. Alleen ik vertrouwde het er niet op dus heb er maar geen moeite in gestoken!. werkt de tank goed en geen gebreken?
JoranK
@Baltus_steyr Voor mij was het ook een gok maar de prijs viel mee.
Het snijfilter moet nieuwe lager in en een andere schoep, nieuw lager om aftkasstomp van versnellingsbak, en de pomp moet eruit omdat er wss een kruistukje verrot is. Het trilde vanmorgen namelijk nogal met testpompen. Hij zuigt ook niet dus of dat komt door de speling of dat worm slecht is weet ik nog niet.

Elektrische bediening werkt nog bovenverwachting goed, Verder zit alles nog strak in de zink en is de geremende as nog prima. Alleen de bandjes mogen x wat andere onderen maar dat wist ik toen ik m kocht.
Baltus_steyr
@JoranK oke. This afwachten hoe het met de pomp is gesteld. Voor de rest klinkt het wel goed 👍👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!