Foto van een Fendt 306 LS net helemaal opgepoetst. De glans is er na 29 jaar nog op te vinden.. Foto is geplaatst door fendtjecis op 31-07-2018 om 19:46:10, met 9 reacties.

Fendt 306 LS

fendtjecis
Foto van een Fendt 306 LS net helemaal opgepoetst. De glans is er na 29 jaar nog op te vinden.

Reacties

Gavrie Willemsen
Mag je nooit verkopen.....
fendtjecis
@Gavrie Willemsen Zeker weten niet. Nog nooit zo'n 'sterke' trekker gehad ookal is ie maar 70 pk. Zit ook een apart fluitje in de uitlaat, dat vind ik echt geweldig om te horen 😬
Gavrie Willemsen
@fendtjecis ik denk dat Fendt zijn uitlaten kocht bij dezelfde fabrikant als toen die Inters 😊
fendtjecis
@Gavrie Willemsen ik verwacht ook al zoiets 😄 ook als je naar die 800 en 900 favorits kijkt
fendt308ls
Zijn geweldige trekkers en deze ziet er nog prachtig uit. Nog geen roestvorming bij de cabineranden/spatborden en bij de scharnieren van de motorkap of is dat al een keer bijgewerkt?
fendtjecis
@fendt308ls Spijtig genoeg wel, het is nog niet extreem maar je ziet overal wel een begin komen. Zeker op de plaatsen die je opnoemde. Ben wel van plan om dit binnen een paar jaartjes bij te werken, alsook bij de 509 vooraan de neus
fendt308ls
@fendtjecis Ja helaas bekende plekken en ook niet zo makkelijk te verhelpen met name die cabineranden. Heeft de 509 ook last van roest net boven de trap waar het grijze op het groene gebout zit? Bij sommige zie je daar al hele gaten zitten.
fendtjecis
@fendt308ls Op die plaats is er nog zo goed als niets van roest te vinden. Eerder aan de zijkant van de trap ( aan de kant van de achterband) daar begint die al door de roesten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!