Foto van een Jako Zodebemester, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door hobbyboer op 08-05-2008 om 22:04:18, met 7 reacties.

Jako zodebemester

hobbyboer
Foto van een Jako Zodebemester, bezig met bemesten.

Reacties

Siebenga
Het gaat mij allemaal wat te netjes hoor..
hobbyboer
TE netjes kan dat ook? zo als dit probeer ik altijd te bemesten, geen gras onderkliederen en niet onnodig diep werken, dus mijn streven is precies zo diep werken dat het geultje vlak volstaat met mest.
in't voorjaar is dat een makkie, gewoon drukloos erover laten lopen, en nu het wat droger en de grond wat harder is zit ik continu met de druk op de hef te spelen. op de lichte stukken 20-30 bar iets zwaardere grond rond de 50 bar en op de hardste kopakkers tot wel 100 bar.
Siebenga
Nou bedoel meer hoe je weer aan sluit bui de vorige baan.. dat is toch niet normaal 😛
me
Netjes netjes .. Toen ik zelf heb geinjecteerd is dat verre van dit .. Tevens legt een tobroco het wat minder netjes ( maar dat viel me reuze mee ! ) .. Stront zat er goed op en daar ging het me om .. aan deze perfectie kan ik niet voldoen 😄 !
Jarno1h
Ik probeer ook altijd zo netjes mogelijk naast de andere rij te rijden. wij hebben een 6.20 bemester dus word wad lastiger maar als je goed in de spiegels kijkt kun je het heel presies doen vind ik.
JD3010
Ik, international533 en hebben dit object verplaatst van Machines Jako Veegmachine (Bemesten) naar Machines Jako zodebemester (Bemesten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Jako zodebemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!