Laatste kisten mest uitgereden voor dit jaar op ajuinenland. Altijd fijn werk dat zeik varen. Foto is geplaatst door eicher4048driver op 31-08-2018 om 21:53:45, met 10 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV

eicher4048driver
Laatste kisten mest uitgereden voor dit jaar op ajuinenland. Altijd fijn werk dat zeik varen

Reacties

+1
hummy
Als je met zo'n trekker rond rijd wel.
Ritchie
@hummy

Daar zijn de meningen over verdeeld.
eicher4048driver
@Ritchie Ben ook niet zo'n fan van deze variotransmissie 😬
casejxu
@Ritchie vertel
ljdekker
Mooie trekker! Hoe bevallen die elektrische spiegels?
eicher4048driver
@ljdekker heel stevige spiegels zeer handig!
ljdekker
@eicher4048driver Heb hier laatst even met een 6215 gereden met elektrisch verstelbare spiegels. heb liever de standaard spiegels op onze 6190, daar zie je veel meer in en die hoef je praktisch niet te verstellen want staan altijd goed.
eicher4048driver
@ljdekker nog nooit niet met de gewone spiegels gereden. Dit was een demotrekker vandaar dat het erop zit, anders had die optie waarschijnlijk nooit genomen geweest, maar ik vind het niet verkeerd.
ljdekker
@eicher4048driver De standaardspiegels hebben een aardig groter gezichtsveld

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!