Rijte zaaimachines bij de lokale zaadhandelaar waaronder een spiksplinternieuwe amazone rotorkopeg met swincosem opbouw

John Deere 6920 S

Rijte zaaimachines bij de lokale zaadhandelaar waaronder een spiksplinternieuwe amazone rotorkopeg met swincosem opbouw

Reacties

casejxu
Da's ook wel handig. Die mag je huren als je er zaad bestel?
eicher4048driver
@casejxu Ja klopt. Wanneer we daar zaad aankopen mogen we daar ook een zaaimachine of cultivator met zaaibak huren. De medewerkers helpen mij dan ook met het juist afdraaien van de machine voor een zo'n nauwkeurig mogelijke afstelling
casejxu
@eicher4048driver dat is service! Waar is dat ergens?
eicher4048driver
@ronald-deutz-fahr agricamp in Dessel België
Ideaal voor de veehouders die maar een beetje veldwerk hebben. Hoe wordt dit dan afgerekend? Per ha? Slijtdelen zullen bij de ene boer miss langer gaan dan bij de ander, tenminste hier zou dat zo zijn met wisselende grond en stenen die in de grond zitten. Of is bij jullie overal de grond het zelfde over het algemeen.
+1
eicher4048driver
@TerraJohnDeerefan hier in de omstreken is de grond niet veel verschillend. Prijs is per ha. Ook de boer waarvoor ik werk die heeft heel wat hectare grond en kan er zeker aan uit om het te huren ipv zelf een machine aan te schaffen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6920 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!