Vandaag even een dag stobbenfrezen in de buitenwijk van Rotterdam.. Foto is geplaatst door Fendtpower312 op 03-10-2018 om 20:22:21, met 12 reacties.

Fendt 313 Vario

Fendtpower312
Vandaag even een dag stobbenfrezen in de buitenwijk van Rotterdam.

Reacties

+1
flupke 1
Hoe diep frees je die stobbe nu uit ?
Fendtpower312
@flupke 1 de opdracht was 30cm a 40cm onder het maaiveld ivm de stadsverwarming die er recht onder legt.
+1
B - W
Zulke stobben heb je er niet zo veel van nodig om de dag te vullen 😬
Fendtpower312
@B - W het was wel even een aardige kluif om ze weg te frezen. het waren in het totaal 2 van. En de rest van de dag was ik ook even op andere plekken bezig. Om wat stobben weg te frezen.
Fendt926Driver
Deze frees is ook hydraulisch. Dat zal iets minder sterk zijn dan op aftakas.
Maar als groothuis hier komt met de stobbenfrees doet die 3 van deze jongens per uur tot 40 cm onder de grond weg frezen
Fendtpower312
@Fendt926Driver deze is op de aftakas 1000 toeren en hydraulisch bedienen met de hendels voor de cilinders. Ik heb er zelf even wat langer over gedaan vandaag.
Fendt926Driver
@Fendtpower312 ik bedoel meer dat de ufkes stobbenfrees die bij ons komt de aftakas rechtstreeks op het freeswiel heeft.
Fendtpower312
@Fendt926Driver Owke op die manier. Ik snap het. Die van ons de aftakas zit op de pomp die drijft het geheel aan.
Quintto
Ik zie dat de hydrauliek op de machine zelf staan, sta jij bij het frezen dan buiten de trekker? Lijk mij nogal gevaarlijk om eerlijk te zijn
B - W
Zit ook bedieningskast binnen, tenminste, hij lijkt sprekend op de onze..@Quintto
Fendtpower312
@Quintto de bediening is buiten de trekker. We hadden vroeger een aparte bedieningskast maar die is helaas kwijtgeraakt tijdens de verhuizing van het bedrijf van de oude naar de nieuw locatie. Gevaarlijk valt wel mee want hij freest van je af en niet maar je toe. Maar soms is toch even een veiligheidsbril wel verstandig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 313 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!