De Deutzen bezig met klaarstaan op zaterdagavond om op zondags weer tewerk gesteld te worden in de aardappeltransport. TTV 630 nieuw aangeeschaft met 9650 uur ondertussen  voor de tandem joskin 16 ton

Deutz-Fahr Meerdere

eicher4048driver
De Deutzen bezig met klaarstaan op zaterdagavond om op zondags weer tewerk gesteld te worden in de aardappeltransport. TTV 630 nieuw aangeeschaft met 9650 uur ondertussen voor de tandem joskin 16 tonner. TTV 6190 met ondertussen 3950 uren aangeschaft als demo model voor de 20 tons tandemkipkar.

Reacties

CaseCS130
Zo'n 630 blijft toch een imposante trekker. Mooiste Deutz voor mij.
deutz d25s
Wow heel mooi! Ik zou niet kunnen kiezen😉
KlaasM
Van de buitenkant vind ik ze allebei prachtig. Maar van binnen kun je wel zien en voelen dat er leeftijdsverschil in deze cabines zit. Maar als we voor sound gaan doe mij de 630 maar.
Zit er nog veel verschil in wat prestaties betreft?
eicher4048driver
@KlaasM TTV 630 is echt wel sterker en taaier veel fijner voor zware grondbewerking maar de 6190 rijdt vele fijner comfortabeler op de baan en ook stukje compacter om hooibouwwerkzaamheden mee te doen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!