Kuilschuif marke Eigenbau aan de Terex, tot zover nu bevonden gaat het prima 👌🏼. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 27-10-2018 om 18:15:39, met 4 reacties.

Terex TL 80

ZetorTwente
Kuilschuif marke Eigenbau aan de Terex, tot zover nu bevonden gaat het prima 👌🏼

Reacties

Fendt926Driver
Zijn wij ook net aan begonnen.
Wij maken aan het eind een weidemann snelwissel die iets achterover wat meer voorover kan zodat we na het opschuiven de volgen de keer eerst wat zand kunnen weghalen en op de zijkant tussen de muren kunnen leggen.
Ook kunnen we dan de 4 bakken van de weidemann gebruiken om zand weg te scheppen welke maar het beste past.
En beide rubber schuiven welke breedte het makkelijkst is.
We zijn er alleen nog niet uit hoe lang de boom moet worden.
Welke lengte heb jij hem gemaakt?
ZetorTwente
@Fendt926Driver Dus als ik je goed begrijp maak je een soort van lange bok waarmee je bakken en schuiven aan kunt koppelen?

Wij hebben een spant genomen die er nog lag, ik heb hem niet opgemeten maar ik schat ongeveer 4 meter. Ligt er ook aan hoe hoog je de kuilen hebt, hier zijn de kuilen al gauw 4 meter hoog.
Fendt926Driver
@ZetorTwente ja. Een plaat met ahlmann koppeling. Daar dus de lange balk aan en weidemann plaat aan het eind die je hydraulisch kunt kippen en hydraulisch kunt vergrendelen.
Kan ik de werktuigen wisselen. En als de weidemann een keer niet doet kan ik de aanschuifband met de ahlmann bedienen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex TL 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!