Foto van een Steyr CVT 6195, bezig met gras maaien.. Foto is geplaatst door martijnsteyrdriver op 12-05-2008 om 18:46:17, met 14 reacties.

Steyr CVT 6195

Foto van een Steyr CVT 6195, bezig met gras maaien.

Reacties

fiatnhpower
Mooi recht!
Had het globaal uitgemeten met de computer, achteraan boom als meetpunt gebruikt, toen naar voren, weer ong uitgemeten en toen op het einde met 10cm speling goed uitgekomen 😃
valtradriver
Dit gras kon ook nog best ff staan,net als bij mij ( staat toch wel iets hoger denk ik) maar ga morgen toch maaien wand de kans dat we hierna een natte periode krijgen is wel heel groot!
Verkijk je er niet teveel op, gras stond net boven de beschermkappen v d maaier, en ligt iets plat 😉
turbomatik
Bij ons viel de lengte ook wel mee maar het stond dikker dan verwacht.. bleek met maaien nog wel kracht te kosten en er zit een beste buld weer..
Gerwout
Staat nog wel redelijk wat op hoor, hoogte zegt niet zoveel, dikte met name en als ik dat maaizwad zo bekijk valt het reuze mee
Hier zit wel dikke bult op, paar jaar terug GPS op had staan, nu super gewas elke x
Ja idd gerwout, en foto is knap van bovenaf
En je ziet het gras redelijk liggen.. haha
Gerwout
Als je vaker maait weet je wel wat jij en ik bedoelen, vandag ook 1 stuk d8 ik dat er wel redelijk wat op zat viel tege en ander stuk viel me juist mee
Klopt.. sommige stukken staat bij ons super hoog, maar zo hol als het maar kan.. en stukken zoals dit staan heel dicht
Ja daarom
valtradriver
Idd misschien toch gezichtbedrog,hier is het me ontzettend meegevallen,gaat morgen in de kuil, het is de laatste week echt hard gegroeid!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr CVT 6195 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!