Foto van een Deutz D8006 mijn laatste aankoop naar een aantal afstellingen en reperaties is hij nu werk klaar, wanneer er tijd is begint het opknappen.

Deutz D8006

twand2505
Foto van een Deutz D8006 mijn laatste aankoop naar een aantal afstellingen en reperaties is hij nu werk klaar, wanneer er tijd is begint het opknappen.

Reacties

a3vandiejen
Mooi, komt goed dan.
+1
Towaberg
Mooi model!
stijn-de-bock
De lak ziet er best nog mooi uit.te mooi om te spuiten.
+2
newholland-
Mooi man hier is echt iets moois van te maken👍
+5
stijn-de-bock
Andere voorwielen evt.verlichting in orde maken beetje voorzichtig uitdeuken,dan alles opblinken en hij is mooier dan gerestaureerd.
+2
Albert Peters
+2
erik9831
@stijn-de-bock hopelijk dan niet van die zwarte koplampranden … Dan mag de trekker er nog volledig piekfijn uitzien, die koplampen doen dan alles verloren vind ik. Zelfs bij een Deutz 06 die niet gerestaureerd is, zelfs daar doen die zwarte koplampen afbreuk.

Dit is inderdaad nog een heel mooie Deutz.
Fendt926Driver
@erik9831 is even geleden voor mij maar had de 06 deutz met deze kleuren de randen van ded koplampen grijs of toch zwart?
+1
dx11
+2
erik9831
@Fendt926Driver helaas zijn ze niet in zilver te verkrijgen, enkel nog in het zwart. Maar als je, zoals sommige toch doen, een hele restoratie doet, dan is het een kleine moeite om de randen van de koplamp ook even onder handen te nemen.
+2
twand2505
@erik9831 ik heb nog 2 setjes zilver stalen koplampen liggen die komen dus hier weer in 🤣
+3
olro 61
Op zo'n trekker kun je wel trots zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D8006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!