Foto van een AP Kilverbak als je al een mooie kilverbak hebt. Maar je ziet een nog mooiere wordt het wel lastig.Maar in dit geval was de keuze niet zo heel moeilijk.

AP Kilverbak

Fendt926Driver
Foto van een AP Kilverbak als je al een mooie kilverbak hebt. Maar je ziet een nog mooiere wordt het wel lastig.
Maar in dit geval was de keuze niet zo heel moeilijk.

Reacties

Vollenbroek_Lars
Oude kilverbak verkocht? Dacht dat ik hem voorbij zag komen in dit filmpje van Volmerfilm:
rommert14
Moet je elk jaar zoveel kilveren dat je er twee nodig bent? Hoef ik hier niet mee te beginnen.
+2
Fendt926Driver
@rommert14 maar jij boert samen met broer en vader.
Ik ben gebruiker/betaler/beslisser en liefhebber tegelijk.
Dus als ik het met mezelf eens ben.
Betalen en halen en blij zijn
rommert14
@Fendt926Driver hmm, bij mij nog wel eens lastig de rest overtuigen inderdaad, maar onze manier van boeren heeft veel voordelen met 750 koeien
+4
Fendt926Driver
@rommert14 zeker. De macht van het getal doet veel.

Maar een paar koeien minder en meer vrije tijd en zoals nu daags doen waar je zin aan hebt is mij ook veel waard.
Ik kan mee naar de kerst viering van de kinderen. En om 7 uur met de nieuwe hond naar honde cursus.

Niet omdat het moet maar omdat het kan...
+1
rommert14
@Fendt926Driver zeker is ook zo, maar wij gaan ook gewoon naar landbouw beursen en open dagen, dan maar even net anders plannen anders kan je inderdaad helemaal niks meer, en veel koeien en het bedrijf naar een hoger level brengen vinden wij gewoon mooi, het maakt het ook mooi omdat hier in Denemarken tenminste nog wat te boeren valt...
valmet6400power
@rommert14
Maar @Fendt926Driver leeft om te werken terwijl jullie moeten werken om te leven bij wijze van spreken. Op een gegeven moment ben je nooit klaar met werken.
rommert14
@valmet6400power andersom denk, iedereen moet werken om te leven tenzij je afgekeurd bent, tsja als je boerderij hebt verkocht heb je een bult geld en dan maar achter de geraniums gaan zitten? Ik kan me geen leven voorstellen zonder de boerderij.
valmet6400power
@rommert14
Ik ook niet maar ik ga niet 35 hectare bijkopen omdat we dat er in de agenda nog wel ruimte voor hebben. Dan maar in de vrijkomende tijd naar een loonwerker toe, of op vakantie als je dat zou willen. Dit jaar hadden we wel 100 bunder extra kunnen hebben, vorig jaar waren we blij met ons areaal.
rommert14
@valmet6400power aha, nou ik doe dat dus liever niet, ik snap dat er ook jongens zijn die dat mooi vinden maar ik zou niet voor een loonwerker willen werken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de AP Kilverbak ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!