26 oktober 2018 - Graszaaien met de Fendt Vario 312 trekker, Amazone rotorkopeg en zaaimachine.https://youtu.be/DB6ExMwgPh8

Fendt 312 Vario

joop2
26 oktober 2018 - Graszaaien met de Fendt Vario 312 trekker, Amazone rotorkopeg en zaaimachine.

Reacties

jammermaarhelaas
Mooi filmpje weer!

Alleen raar dat hij de zaaimachine niet optrekt bij het keren, scheelt druk op de achteras (en misschien wel het hele frontgewicht). Loonwerker bij de buurman deed dat trouwens ook niet.
jehan
@jammermaarhelaas bij ons doen we dat ook nooit..dit omdat we er een topstang tussen hebben zitten waar we de diepte mee regelen van rotorkopeg tov zaaimachine
jammermaarhelaas
@jehan

Oke.

Had hier een paar jaar terug een rotorkopeg die op de buizenrol liep, en de zaaimachine op eigen wielen, zwevend in het hefframe. We werkten met een 4 cilinder 4WD zonder frontgewicht.

Tegenwoordig zaai ik met losse zaaimachine, kan me dan redden met eigen machines, zijn dan wel een aantal werkgangen meer nodig voor er na de oogst weer gezaaid is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 Vario en hebben de trefwoorden zaaien en graszaaien geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!