Foto van ongeveer alles dat ik bezit in mijn verzameling van dit merk.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 24-12-2018 om 16:44:08, met 10 reacties.

Schlüter Folders

stijn-de-bock
Foto van ongeveer alles dat ik bezit in mijn verzameling van dit merk.

Reacties

+1
Schluterfan
Juist die ene links onder in het Frans heb ik niet, de rest wel zo ongeveer dacht ik.
schluterman
Ij hebt al meer dan ik heb
stijn-de-bock
@schluterman ik heb deze al lang. Ben toch al meer dan 25 jaar aan het verzamelen. Alle merken.van het ene wat meer als het andere.
stijn-de-bock
@schluterman ik heb deze al lang. Ben toch al meer dan 25 jaar aan het verzamelen. Alle merken.van het ene wat meer als het andere.
+4
Schluterfan
@stijn-de-bock

Ik ben vaders verzameling aan het uitbreiden. De oudste folder van Schluter die ik heb is eigenlijk ook het zeldzaamste dat ik ervan heb, en dat zijn 3 van de 6 ooit verschenen "Schluter Illustrierte", het voormalige krantje dat de fabriek uitgaf bij vernieuwingen. En die zijn uit eind de jaren 50, begin de jaren 60. Ik heb ze nog maar zelden op eBay weten verschijnen. Zal er bij gelegenheid eens een foto van maken en ze op TF plaatsen.
Gavrie Willemsen
Die linksboven zijn toch van die uitklapbare folders hè?
+1
stijn-de-bock
@Gavrie Willemsen zo zitten er een paar bij inderdaad.
+2
olro 61
Op die linksonder na, komen ze mij ook allemaal bekend voor, en het blijft mooi om er naar te kijken!
+1
fendt 590
Ik heb er nog en paar meer
blijft mooi spul trouwens.
ik heb er ook nog folders dubbel liggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Folders ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!