Ik wil me niet met politiek bezighouden maar ben wel volledig akkoord met deze spreuk.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 26-12-2018 om 21:14:13, met 10 reacties.

International 955

stijn-de-bock
Ik wil me niet met politiek bezighouden maar ben wel volledig akkoord met deze spreuk.

Reacties

MaxxuM4ever
Hedwige polder? Dwaas dat die weer onder water moet
stijn-de-bock
@MaxxuM4ever da vind ik ook. Een echte schande.
rommert14
@MaxxuM4ever wordt dat gewoon weer onder water gezet?! En de huizen en bewoners etc dan? Die moeten elders maar een huis kopen?
stijn-de-bock
@rommert14 er stonden maar een paar huizen in en die stonden al lang leeg.maar ongeveer 360 hectare topkwaliteit polder gaan ze weer slikke en schorre van maken.erg jammer .men noemt dat groen .
+1
rommert14
@stijn-de-bock ja op die manier, niet helemaal onder water maar er een drekbende van maken, ze zijn helemaal de weg kwijt in Nederland.
+4
stijn-de-bock
@rommert14 in België ook
Fast Eddy
@stijn-de-bock

Dat is toch ter compensatie voor het baggeren van de Schelde voor de haven van Antwerpen?
+1
stijn-de-bock
@Fast Eddy zo zeggen ze dat ja.ik begrijp alleen niet zo goed waarom de landbouw er weeral voor moet boeten.ik heb niks tegen natuurgebieden maar wat is er mis met één van de beste polders van het land?
+2
Fast Eddy
@stijn-de-bock

Ja inderdaad. Ik heb er een documentaire over gezien. Daar zei iedereen voor en tegenstanders dat dit nutteloos is. Het slik tegen de dijk ligt 2M hoger dan de polder zelf.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 955 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!