Een onafscheidelijk duo deze Ford 5000 en de Zetor 5768, de chauffeurs althans. Op de eerste editie van de Retro Oogstdag in 2016 was deze twee chauffeurs ook al aanwezig, maar toen nog gewoon met de

Ford 5000

MMaarten
Een onafscheidelijk duo deze Ford 5000 en de Zetor 5768, de chauffeurs althans.
Op de eerste editie van de Retro Oogstdag in 2016 was deze twee chauffeurs ook al aanwezig, maar toen nog gewoon met de Ford 5000 en Kemper maïs wolf hakselaar, dit jaar mocht de hakselaar aan de Zetor en de JF mestwagen aan de Ford 5000.

Meer vind u natuurlijk op deoudedoos.be/

Reacties

+1
bob de bouwer
Prachtig mooi de twee combinaties, jammer voor de Ford bestuurder dat er geen cabine op zit.
+4
MMaarten
@bob de bouwer Zeer jammer dat het toen een ganse dag regende, niet alleen voor ons als organisatoren, maar natuurlijk voor de deelnemers. Er waren 57 machines uitgenodigd, waarvan er toch 54 zijn gekomen. De 3 thuisblijvers hadden allemaal een cabine op de machines. De chauffeurs die geen cabine hadden, waren natuurlijk allemaal uitgerust met een goed regenkostuum.
+2
bob de bouwer
@MMaarten Dat zijn de echte liefhebbers voor hun hobby.
bob de bouwer
@MMaarten De uitlaat van de trekker zit vrij ver naar voren, is hier een motor van een 600 serie geplaatst?
+2
noordhof
De 6600 zag je veel meer met 4x4 , deze was zelden te zien
RPCounty
Dit is sowieso al geen originele 5000. Dr zit een turbomotor in zo te zien. En het lijkt van een 7600...
z6911
Mooie foto , knappe Zetor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!