Foto van een Strautmann Verti-Mix 900, bezig met voeren.. Foto is geplaatst door fendt30890 op 15-05-2008 om 10:04:41, met 8 reacties.

Strautmann Verti-Mix 900

fendt30890
Foto van een Strautmann Verti-Mix 900, bezig met voeren.

Reacties

Mooi ding
international533
Ik, fendt30890 en arnaud hebben dit object verplaatst van Machines Strautmann Verti-Mix 1200 (Voeren) naar Machines Strautmann Verti-Mix 900 (Voeren)
Die heeft zijn beste tijd al gehad
Tijd voor een nieuwe
fendt30890
Wttn is nu 7 jaar oud. is die dan al aan vervang toe?
hookwood
Leuk om de reacties over deze wagen te lezen. Ik heb deze wagen recentelijk gekocht aangezien de vorige eigenaar is gestopt met melken.

De wagen ziet er op deze foto idd wat vies uit maar is nog in prima staat. Het blikwerk is wat roestig hier en daar maar de technische staat is voor een wagen van 10 jaar oud nog heel goed te noemen. Stond altijd een klein cormickje voor dus veel heeft ie niet te lijden gehad. Ik ben er in ieder geval wel tevreden mee.
fendt30890
Ja hij was altijd goed! ik heb er geen elende mee meegemaakt! ja die cormick van Harm die moest er dan wel voor zit niet voor niks een vertragingsbak op. Veel plezier met die voerwagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Verti-Mix 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!