Foto van een Eicher Puma 1.Nu de ene eicher es 200 zo goed als klaar is ben ik nu aan de eicher es 201 begonnen. Iets jonger en iets anders,verbeteringen.

Eicher Puma 1

marcel-pek
Foto van een Eicher Puma 1.
Nu de ene eicher es 200 zo goed als klaar is ben ik nu aan de eicher es 201 begonnen. Iets jonger en iets anders,verbeteringen.

Reacties

+2
schluterman
Mooi compact ding die kun je in kleine schuur restereren
+2
Kramer U800
Succes met de restauratie! Moet er veel gebeuren?
+2
marcel-pek
@Kramer U800 keerring vanuit versnellingsbak, druklager drukgroep starterkrans en de versnellingsbak hebben ze vet in gedaan zodat het niet zo hard lekt haha. En als die technisch helemaal goed is moet hij gespoten worden. Mooi project vind ik
+1
Kramer U800
@marcel-pek Oh dan valt het wel mee, als de motor maar niet uit elkaar hoeft en de versnellingsbak. Hoe krijg je dat vet er eigenlijk uit? want bij onze Lanz Bulldog D3506 zit er namelijk ook vet in (gedaan door de vorige eigenaar ook tegen het lekken).
+1
marcel-pek
@Kramer U800 volgens mij kan ik het er aardig uitkrijgen als ik de 2 deksels eraf haalt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 1 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!