Zelfrijdende (weeg)kunstmeststrooier met vierwielbesturing en loofbeschermers.. Geplaatst door JJ op 10-01-2019 om 20:55:33, met 6 reacties.

Agrifac Onbekend

Zelfrijdende (weeg)kunstmeststrooier met vierwielbesturing en loofbeschermers.

Reacties

+1
MaxxuM4ever
Dit is wel heel luxe, hoeveel moet je wel niet strooien om zoiets rendabel te maken of was de oude agrifac er al en een handige werknemer?
JJ
@MaxxuM4ever Dit is de "oude" aardappelspuit geweest die destijds nieuw door het bedrijf is aangeschaft. Doet nu dienst als strooier en sporenwisser. Slimme en creatieve bedenker, en natuurlijk ook handige handen.
+1
hermanjohndeere
@JJ wat bedoel je met sporenwisser?
JJ
@hermanjohndeere In het voorjaar als er tijd is rijden we zonder strooier met een cultivator welke allee n tanden heeft op 2,25m om de bochten voor de spuit te cultivatoren. Daardoor hoeft de chauffeur van de spuit geen rijen meer te tellen, en hobbelen de bochten nauwelijks. Dit alles enkel in de aardappelteelt.
+1
hermanjohndeere
@JJ aah juist. Slim bekeken heb je een boel gemak van.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Agrifac en hebben de trefwoorden poseren , kunstmeststrooier , zelfrijder , kunstmest en cebeco geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!